De BlendCiratum

Wij zijn Ciratum, Business en IT Consultants in de energie-, water- en telecomsector. We werken intensief aan onze toekomst en aan die van onze klanten. Dat doen we sinds 2008. Bijzonder succesvol, durven we wel te zeggen (en onze klanten trouwens ook). 

Wat doet het bedrijf?

Wij vergroten het succes van organisaties binnen de energie-, water- en telecomsector via pragmatische en verbindende dienstverlening.

Hoe drinken jullie je koffie het liefst?

Zo ongeveer alle opties worden wel gedronken.

Wat vind je het leukst aan Utrecht?

Onze collega’s  wonen door het hele land waardoor Utrecht de ideale plek is om samen te komen. We hebben voor De Blend gekozen om onze consultants een Ciratum thuisbasis te geven op een centrale en goed bereikbare locatie.

Wat is jouw favoriete plek in (of uitzicht van) de BLEND?

De Wall of Fame in ons eigen kantoor! Superleuk om herinneringen op te halen van alle uitjes, reizen en activiteiten die we als bedrijf hebben ondernomen. Daarna komt de Skybox waar we met enige regelmaat trainingen of teamdagen hosten.

Wat is jouw favoriete hapje of drankje bij Mr. Black and the White Ox?

Witbier en borrelhapjes weten we allemaal wel te waarderen en de frites met truffelmayonaise doen het ook goed.

Welk succes hebben jullie laatst nog gevierd en hoe heb je dat gevierd?

Dat we voor het 3e jaar op rij door onze collega’s verkozen zijn tot een Great Place To Work (met een 8,7). Super trots op! Dat we die score ook al drie jaar op rij verbeterd hebben. Daarvoor hebben we aansluitend aan een teamdag heerlijk gebarbecued bij Anafora in het Maximapark in Utrecht.

Met wie zou jij het liefst een meeting hebben in de skybox, en waar zou die meeting over gaan?

Met zoveel mogelijk nieuwe collega’s, die zoeken we nog een hoop namelijk. Al onze vacatures staan op www.ciratum.nl/werken-bij/