De Blend

ONS VERHAAL

Dit recent getransformeerde kantoorgebouw is gelegen in het mooie koffiedistrict aan de Vleutensevaart langs het Merwedekanaal, nabij het centrum van Utrecht. Het gebouw dat lange tijd het hoofdkantoor van Douwe Egberts was heeft na een uitvoerige renovatie de naam ‘De Blend’ gekregen. Enerzijds is dit een verwijzing naar het verleden, anderzijds geeft het de mix van huidige gebruikers weer.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten