De BlendONS VERHAAL

Over ons

Over ons

Dit recent getransformeerde kantoorgebouw is gelegen in het hart van het koffiedistrict aan de Vleutensevaart langs het Merwedekanaal, nabij het centrum van Utrecht. Het gebouw dat lange tijd het hoofdkantoor van Douwe Egberts was heeft na een uitvoerige renovatie de naam ‘De Blend’ gekregen. Enerzijds is dit een verwijzing naar het verleden, anderzijds geeft het de mix van huidige gebruikers weer.

Bijzondere ruimtes

Bijzondere ruimtes

Het is dé plek to eat, meet, work & sleep.

De Blend Offices biedt fijne werkplekken, voorzien van alle benodigde faciliteiten. De Blend is óók een bijzondere locatie voor zowel feestelijke als zakelijke evenementen, met ruimtes zoals de Skybox, Wineroom en the White Ox. Prachtige plekken waar je bijvoorbeeld je creatieve businessclass kunt presenteren of met een grotere groep kunt vergaderen, eventueel te combineren met een lunch in het restaurant Mr.Black & The White Ox, met als afsluiting een borrel bij de bar of in de borreltuin.

Hotel 2L De Blend beschikt over prachtige hotelkamers (short stay appartementen), die uitermate geschikt zijn voor expats en zakenreizigers.

Vlak naast De Blend, op hetzelfde terrein, is Improving You Personal Gym gevestigd. Improving You Personal Gym verzorgt bedrijfsfitnesstraining(en) en/of persoonlijke trainingsprogramma’s.